Lejebolig i København

lejlighedMarkedet for lejeboliger i København er stadig stigende, og stadig mange, både studerende og folk med fast arbejde, bor til leje i København. Alligevel kan det undre, at der ikke er flere ledige lejeboliger i København, end tilfældet er.

Når man leder efter lejeboliger i København, så skal man derfor væbne sig med tålmodighed og søge i god tid, hvis man vil være sikker på at finde den rigtige lejebolig til den rette pris. Specielt hvis man leder efter lejeboliger i en prisklasse, hvor studerende også kan være med på deres SU.

Du kan med fordel søge efter ledige lejeboliger på nettet. Nogle rigtig gode hjemmesidermed lejeboliger er:

Lejebolig København – Bolig.com

Lejebolig.dk

Findroommate

Lejerbo 

 

I København er det ikke unormalt at skulle vente flere år på den rette lejebolig. Det er særligt, hvis man har ønsker om at bo tæt på centrum og til en god pris. Og med en god pris, så er skal man alligevel ikke regne med at få det billigt. København er eftertragtet og det kan mærkes på boligpriserne, som oftest ligger et godt stykke over, hvad man kunne forvente i øvrige studiebyer som Aarhus, Odense og Aalborg.

 

Når man søger lejebolig i København, så kan det derfor godt betale sig at søge væk fra centrum, og måske endda søge ud i forstæderne, som man nemt kan nå med S-toget. Her kan man spare mange penge på lejeboligen uden alligevel at skulle gå glip af storbylivet, som ofte ikke er længere væk end en rejse med det offentlige.

 

Det bedste tip, hvis man søger lejebolig i København, er altså at søge væk fra centrum og bo i lejeboliger på S-togsnettet